معرفی سفیر یا نمایندگی
قابل توجه هموطنان مقیم اوکراین با توجه به شرایط ویژه در شرق اوکراین

 

  به اطلاع کلیه هموطنان عزیز می رساند با توجه به شرایط بوجود آمده در شرق اوکراین ومسافرت فوری بعضی از هموطنان به ایران ، بعضا مشاهده گردیده برخی از آقایان ایرانی که دارای همسر اوکراینی و فرزند می باشند بدون دریافت مدارک مسافرتی ایرانی و با هدف دریافت ویزای فرودگاهی عازم ایران می شوند این درحالی است که بر اساس بند 2 ماده 976 قانون مدنی فرزند متولد از پدر ایرانی دارای تابعیت ایرانی می باشد و در زمان ورود به ایران صرفا با ارائه گذرنامه ایرانی یا برگه عبورصادره سفارت جمهوری اسلامی ایران امکان ورود برای این افراد به ایران میسر می باشد و برای فرزند متولد از پدر ایرانی صدور ویزا امکان پذیر نمی باشد .لذا پیشنهاد میگردد به منظور جلوگیری از مشکلات آتی قبل از عزیمت به ایران  ضمن هماهنگی با بخش کنسولی نسبت به بررسی و اطمینان ازصحت  مدارک مسافرتی اقدام نمایید.

 

         شایان ذکر است بخش کنسولی سفارت آمادگی دارد در صورت تکمیل بودن مدارک ، نسبت به ثبت ازدواج ، صدور شناسنامه و گذرنامه در یک روز اقدام لازم را بعمل آورد.

 

            بدیهی است  آندسته از آقایانی که دارای همسر اوکراینی می باشند و ازدواج آنها در سفارت  ثبت نگردیده است می توانند برای همسر خود در فرودگاههای بین المللی ایران  ویزای فرودگاهی با اعتبار دو هفته با امکان تمدید به مدت دو هفته دیگر دریافت نمایند.

 

بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اوکراین

رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر